Overblijf (TSO)

Alle Kinderen Samen (AKS) is een onderdeel van Junis Groep en verzorgt de tussenschoolse opvang, ook wel overblijf genoemd, waarbij de kinderen met elkaar lunchen op school. Kenmerkend voor de tussenschoolse opvang van AKS is de deskundige begeleiding en plezierige sfeer. We zijn er op gericht de kinderen een ontspannen pauze aan te bieden waarbij we aansluiten bij de cultuur en regels van de school.
Verschillende vrijwilligers ondersteunen tijdens de tussenschoolse opvang en op verschillende scholen maken één of meer pedagogisch medewerkers van Junis Kinderopvang deel uit van het overblijfteam.
Tussenschoolse opvang
Je kind neemt zelf zijn lunch en drinken (zoals melk, water of yoghurtdrink) mee. Wil je je kind ook nog iets lekkers meegeven voor naast het brood? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan iets gezonds, zoals komkommers of wortelen.
 
Contact TSO
De coördinator van de TSO is Bernadette Heijkoop. Je kunt de TSO bereiken op telefoonnummer    (06) 30 41 92 37.
 
Ouderportal Konnect
Wanneer je kind gebruik gaat maken van de tussenschoolse opvang dan krijg je als ouder toegang tot Konnect. Dit is ons ouderportal waar je je kind gemakkelijk aan en af kunt melden voor de opvang. Zodra de aanmelding is verwerkt, ontvang je inlogcodes voor deze app.
 
Wil je nog aanmelden?
Dan kan dat via de link: https://junis.nl/tussenschoolse-opvang/.
Hier vind je ook de informatiegids over de tussenschoolse opvang en het aanmeldformulier voor de Arnoldus van Os. De kosten voor de tussenschoolse opvang bedragen € 2,- per keer.
 
Wat als ik nog vragen heb?
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer (0172) 424 824 of mailadres klantenservice@allekinderensamen.nl.
 
Wij hopen dat je kind(eren) een fijne tijd zullen hebben tijdens de middagpauze op school. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Informatie voor nieuwe ouders

Leuk dat u de website van onze school bezoekt!
Graag maak ik, directeur Claire Pet, persoonlijk kennis om u:

  • een rondleiding door de school te geven;
  • te vertellen over ons onderwijs;
  • en al uw vragen te beantwoorden.