Overblijf (TSO)

Overblijven op school – overblijf.arnoldus@morgenwijzer.nl

Beste ouders en verzorgers,

Leerlingen kunnen tussen de middag op school overblijven. Kinderen die gebruik maken van de overblijf, dienen vooraf opgegeven te worden. U kunt uw kinderen aanmelden voor de overblijf op telefoonnummer 06 123 764 22. U kunt op de voicemail inspreken dat uw kind(eren) overblijft(overblijven), vermeld altijd de naam en klas van u kind(eren).  U kunt natuurlijk ook een SMS met deze gegevens sturen. Bellen of Sms’en kunt u dagelijks doen tot 10 uur ’s ochtends. Even na 10 uur worden de meldingen door ons beluisterd en wordt de presentielijst bijgewerkt. Boodschappen die na 10 uur worden ingesproken, worden dus pas de volgende overblijfdag gehoord. Er is voor dit tijdstip gekozen, omdat er dan de mogelijkheid bestaat om extra overblijfmoeders te regelen bij extra veel aanmeldingen. Per 10 kinderen is er tenminste 1 overblijfmoeder.
Geef op telefoonnummer 06 123 764 22 in ieder geval de naam van u kind(eren) en de groep waarin hij/zij zit(ten) door en de dag van het overblijven.
Als uw kind op vaste dagen naar de overblijf gaat, kunt u dit in één keer doorgeven (bv mijn kind komt voortaan elke maandag en donderdag naar de overblijf) en hoeft u niet elke keer opnieuw te bellen. Mocht een kind vast op de overblijflijst staan en een keer niet komen (bv omdat het ziek is), verzoeken wij u, uw kind voor die dag af te melden via de voicemail van bovenstaand nummer. Wel aangemeld en niet komen betekent dat u de overblijf wel dient te betalen.
Uw kind dient zelf brood mee te nemen en eventueel wat lekkers (1 koekje of 1 snoepje) of een stukje fruit/groente voor toe. Dus geen grote koek- of snoeppakketten of chips. De kinderen krijgen op de overblijf drinken; melk, suikervrije limonadesiroop, water of lauwe thee (thee alleen bovenbouw). Mocht uw kind ergens allergisch voor zijn, geef dit dan door.
Na het eten is er tijd om te spelen. De overblijf beschikt over eigen speelgoed voor binnen en buiten. Er mag geen eigen speelgoed mee, dit kan kapot gaan of zoekraken. De overblijf is niet aansprakelijk voor kapot of zoekgeraakt speelgoed.

Er zijn verschillende manieren om de overblijf te betalen:
Dagkaart
Een dagkaart kost € 2,-- en dient op de dag van overblijven betaald te worden. Dit doet u door het bedrag in een envelop te doen en op deze envelop duidelijk de naam van uw kind te vermelden. De envelop doet u op of in de brooddoos van uw kind. Als u op de envelop niet de naam van uw kind vermeld of het geld los meegeeft, kunnen wij niet nagaan van wie het geld is en zal bij de naam van uw kind worden vermeld dat er niet betaald is.
10 rittenkaart
Een 10 rittenkaart kost € 18,--. De kaart wordt vooraf/ de eerste keer bij de overblijf gekocht. Ook hier geldt dat het betreffende bedrag in een envelop op of in de brooddoos wordt meegegeven met daarop duidelijk de naam van uw kind. Als u geld voor meerdere 10 rittenkaarten meegeeft, zet dan het aantal 10-rittenkaarten dat u wil aanschaffen op de envelop. 10-Rittenkaarten kunnen ook via een bankoverschrijving, vooraf  worden gekocht. Maak dan € 18,-- (of een veelvoud hiervan) over op bankrekeningnummer NL84 INGB 0007 1672 93  (ING) tnv Overblijf OBS Arnoldus van Os.
Zet bij de overschrijving duidelijk de naam en groep van uw kind.
Abonnement
Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om een abonnement (een vast bedrag per periode) aan te schaffen. Een abonnement geldt voor een vast aantal dagen per week en bij eventuele afwezigheid vindt geen restitutie plaats (m.u.v. langdurige afwezigheid door bv ziekte of verandering van school).
Prijzen per kind:
Per kwartaal Per ½ jaar (tot 1 feb) Per jaar
1 dag vast per week 17,50 34,-- 60,--
2 dagen vast per week 35,-- 68,-- 120,--
3 dagen vast per week 52,50 102,-- 180,--
4 dagen vast per week 70,-- 136,-- 240,--

Het abonnement gaat in op een gekozen datum en loopt dan 3, 6 of 12 maanden door.  

Abonnementen kunnen via een bankoverschrijving, vooraf, worden gekocht. Maak het betreffende bedrag over op bankrekeningnummer NL84 INGB 0007 1672 93  (ING) tnv Overblijf OBS Arnoldus van Os.  Zet bij de overschrijving duidelijk de naam en groep van uw kind en het soort abonnement.
 
Heeft u nog vragen, dan kunt u ons mailen
 
Met vriendelijke groet,
 
Het overblijfteam

Informatie voor nieuwe ouders

Leuk dat u de website van onze school bezoekt!
Graag maak ik, directeur Claire Pet, persoonlijk kennis om u:

  • een rondleiding door de school te geven;
  • te vertellen over ons onderwijs;
  • en al uw vragen te beantwoorden.